Om os

Et vognmandsfirma med mange års erfaring

Jess Jürgensen arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi samarbejdet med en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores vognmandsfirma.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores specialer her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om godstransport, containertransport eller levering af sand og grus, så står vi klar til at hjælpe.

Kvalitet i fokus

Hos Jess Jürgensen tilbyder vi høj kvalitet og god service, hvilket er fundamentetfor vores virksomhed. Vejen til tilfredse kunder er punktlighed og høj service. Med mange års erfaring i branchen ved vi lige præcis, hvordan transportarbejdet skal gøres.

Vognfirmaet Jess Jürgensen blev grundlagt i 1997 og er med årene blevet en større virksomhed, med en solid kundegruppe. Vi er i dag landsdækken vognmandsfirma, der tilbyder kørsel og transport af diverse materialer for industri og virksomheder.

Vi overholder altid aftalte betingelser og gør en aktiv indsats for at være på forkant med udviklingen. Vores kunder mødes med kyndige fagfolk og der er konstant fokus på kundens behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 40 17 35 62 eller email transport@jessjurgensen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.